top of page
Collectors%20B.V_edited.jpg

Bedrijfsprofiel

Op 1 januari 2010 kocht Nick Willigenburg een tweedehands bakwagen. Met de inschrijving van de Kamer van Koophandel in de binnenzak, besteeg hij de treden van zijn eigen truck. Op de bijrijdersstoel reed tien jaar ervaring mee, die hij opdeed bij zijn oom die handelde in kipresten zoals vellen, botten en karkassen. En de laadbak? Die lag barstensvol met ambitie: een eigen bedrijf opbouwen in het ophalen en doorverkopen van dierlijke overblijfselen na het slachten. 

Vier jaar later had hij vijf setjes banden versleten, een vaste klantenkring opgebouwd en de eerste chauffeur een contract laten ondertekenen. Eenmaal goed op dreef met Nick Willigenburg Transport, voegde hij ook Nick Willigenburg Trading en Vleesafval.nl toe. 

Logo Collectors B.V. a Nick Willigenburg

Collectors

Na tien jaar gas geven, was het tijd voor groot onderhoud aan de zaak. Het bleek dat we naast afval, ook een indrukwekkende hoeveelheid kennis, ervaring en ideeën hadden opgepikt. En efficiënt als we zijn, bedachten we een nieuwe strategie om (pet-)foodbedrijven nog beter te bedienen. We wilden met een breder verhaal de weg op en lieten Nick Willigenburg Trading en Vleesafval.nl per 1 januari 2021 samen opgaan in Collectors BV. Met als slogan: ‘the right place for leftovers’.

Lading

We kunnen met zekerheid zeggen dat die eerste truck van Nick zijn beste jaren heeft gehad. Maar wij geloven dat ze voor Collectors nog in het verschiet liggen. Als de juiste partner voor een ieder die reststromen uit de voedselverwerkingsindustrie wil laten ophalen- of juist wil bestellen. Wij zorgen voor een goede bestemming van deze overblijfselen. Ten slotte zit er nog een extra lading verstopt in onze slogan. De woorden right en left zijn bewust gekozen in één zin. Want in deze speciale markt, over de hele breedte van rechts naar links kent Collectors de weg en is je graag van dienst.

bottom of page