top of page
AAFD477B-E06A-4CFA-9833-33933D1CB998.jpg

Leveren

Van een kale kip kan je toch niet plukken? Dat klopt volgens ons maar half. Want al zijn karkassen, botten en andere vleesresten voor het ene bedrijf niet meer bruikbaar, voor het andere zijn deze producten precies de benodigde grondstof. 

Collectors levert producten aan de levensmiddelen- of petfoodindustrie van onder meer rund, kip en vis. Door onze betrokkenheid en professionaliteit ben je bij ons verzekerd van de hoogst mogelijke kwaliteit in elke categorie. 

Hoe werkt het

Van kipnuggets tot hondenbrokken: in tal van producten zijn vleesrestanten verwerkt. Wat produceer je precies en in welke hoeveelheden? Laat ons weten wat je nodig hebt en hoe vaak. Wij leveren dierlijke ingrediënten voor de (pet-)foodindustrie in de door jou gewenste volumes. Ons aanbod is samengesteld uit reststromen van slachterijen, poeliers en andere bedrijven in de vleesverwerkingsindustrie. Op onze productlijst vind je kippenvellen, lamsharten, wildkarkassen en nog veel meer. Ons totale aanbod bespreken we graag in een persoonlijk gesprek dus bel of mail ons gerust.

Wat kost het

Aan een kilo rundsnippers hangt natuurlijk een ander prijskaartje dan aan een kilo kipkarkassen. Heb je elke week dezelfde producten en hoeveelheid nodig? Bestel je één product of een combinatie van verschillende producten? Het tarief hangt af van de categorie en het volume. Misschien koopt jouw bedrijf wel dierlijke reststromen in, maar is het ‘afval’ wat je produceert ook nog van waarde. Alle afspraken zijn maatwerk dus!
 

Graag bepalen we jouw tarief na een persoonlijk gesprek. Word je klant bij ons, dan krijg je toegang tot onze app. Hierin vind je alle afspraken terug die wij samen maken over tarieven en levering. Zodra we gaan draaien slaan we hierin ook de benodigde documenten en emballageregistraties op. Dat is overzichtelijk en duidelijk. Uit onze ervaring blijkt dat dit zorgt voor tevredenheid over de samenwerking voor alle partijen.

LRM_EXPORT_209930097430288_20180930_0042
bottom of page