top of page

Klantverhalen

Logo Visser Vlees en Vleesverwerking Lunteren

Slachterij & Landwinkel Visser B.V.

Ik ben één van de eerste klanten denk ik. Jaren geleden kwam Nick zelf naar mij toe om te vragen of hij mijn slachtafval(categorie 3) mocht meenemen. Sindsdien komt hij elke slachtdag bij me langs, dus vier keer in de week. Dan heb ik twintig kliko’s klaarstaan vol met botten en het vet, dat sorteer ik voor hem uit. Nee, ik hoef daar niet voor te betalen. Maar als dat anders zou zijn, dan zou ik nóg met Nick Willigenburg blijven samenwerken. Snap je wat ik bedoel? 

Vroeger zag ik Nick bijna elke dag. Nu is z’n bedrijf flink gegroeid. Toch rijdt hij af en toe zelf ook nog. Dat is leuk. Maar de andere chauffeurs zijn ook leuk. Altijd als ze komen krijgen ze koffie van mij, stukje worst natuurlijk. We maken altijd even tijd voor een praatje. Ja, hele fijne mensen om mee samen te werken. Als er iets is dan bellen ze altijd netjes. Ze laten me nooit zitten. Ik raad het iedereen aan. Ik wens hem heel veel gezondheid en dat onze samenwerking nog heel lang blijft zoals het nu is, dan is het perfect!

Logo Anatolia Slagerij Amsterdam

Slagerij Anatolia Amsterdam

Wij zijn vanaf 1981 bezig met een grote slagerswinkel in Amsterdam. Ik ben de vierde generatie in de familie. Toen Nick Willigenburg zijn bedrijf begon, zijn we meteen klant bij hem geworden. En dat zijn we nog steeds. In mijn koelcel staan twee kliko’s en daar gaat al het vleesafval in. Het vet, de beenderen. Twee keer per week komt Nick die legen. Nick is eerlijk, correct en komt zijn afspraken na. Hij heeft nu chauffeurs in dienst want zijn bedrijf wordt steeds drukker. Ze krijgen steeds meer klanten omdat ze goed en hard werken. Ook de service is heel goed. Als er bijvoorbeeld een wieltje stuk is van de kliko, dan brengt de chauffeur meteen een nieuwe. Of wanneer ik het druk heb en vraag: ‘Nick wil je helpen’, dan doet hij dat. Dan maakt hij gewoon een extra ritje.  Ik betaal een vast bedrag per keer. Ik ben in al die jaren ook nooit bij een ander informatie gaan vragen want Nick werkt perfect. In alle jaren dat wij met hem samenwerken heeft hij nog nooit één fout gemaakt. Topjongen, echt waar.

bottom of page